Barış Pehlivan ortaya çıkardı. Boğaziçi Üniversitesi’nin dekanı bakın kimin kuzeni çıktı

Barış Pehlivan ortaya çıkardı. Boğaziçi Üniversitesi’nin dekanı bakın kimin kuzeni çıktı
Gazeteci Barış Pehlivan, gece yarısı kararnamesiyle Boğaziçi Üniversitesi hukuk Fakültesi’ne atanan dekan Prof. Dr. Selami Kuran’ın Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin kuzeni olduğunu açıkladı.

Barış Pehlivan, bugünkü yazısında Boğaziçi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selami Kuran’ın Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin kuzeni olduğunu ifade etti.

Barış Pehlivan, Boğaziçi Hukuk Fakültesi’ne atanan Prof. Dr. Selami Kuran’ın geçmişte ismi duyulan yerleri sıralayarak şunları söyledi:

“Onun hakkında çok şey okuduk. Bir zamanlar MHP’nin merkez yönetim kurulunda yedek üyeydi… 2015 seçimlerinde AKP’den aday adayıydı… ‘Pelikancılar’ diye adlandırılan ekipten Selman Öğüt’ün tez danışmanıydı… ATV’de yayımlanan Esra Erol’un programındaki avukat Hülya Kuran’ın eşiydi…Nihayetinde, gece yarısı kararnamesiyle kurulan Boğaziçi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin atanan dekanıydı…

Prof. Dr. Selami Kuran’ı tarif ediyorum. Bir şeyi bilmiyordum: Meğer Selami Kuran ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de kuzenmiş! Prof. Kuran’ı telefonla aradım, ‘Evet, Nebati halamın oğludur’ diye teyit etti.

İlginç mi? Bence değil.

ERDOĞAN''IN YEĞENİ SCOOTER MARKASININ SAHİBİ

Ayrıca Barış Pehlivan aynı yazısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeğeni Üsame Erdoğan’ın turkuaz renkteki BinBin adlı e-scooter markasının sahiplerinden biri olduğu bilgisini aktardı. Pehlivan “not olarak düşelim” diyerek, “İstanbul Ticaret Odası’nın verilerine göre Erdoğan’ın iş ortakları ise şöyleymiş: Kadir Can Abdik, Hüseyin Ardan Küçük, Mustafa Saim Birpınar, Haris Pojata” bilgisini kaydetti.

İlgili Haberler