Bonzai doktoru yakalandı!

Bonzai doktoru yakalandı!
İstanbul'da aseton ile imal ettiği sentetik uyuşturucu Bonzai maddelerini satan ve "Bonzai Doktoru" olarak adlandırılan bir uyuşturucu taciri yakalandı. 23 kilogram Bonzai ve beş litre aseton ele geçirildi. Bonzai maddeleri binanın hava boşluğunda ve çatısında bulundu. Operasyon anları polis kamerasına böyle yansıdı.

İstanbul Emniyeti'nin soruşturması, Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında getirilen sokağa çıkma yasaklarının uygulandığı 23 Mayıs Cumartesi günü Başakşehir İlçesi'nde durumundan şüphelenilen bir aracın takibe alınmasıyla açıldı.

Durdurulmak istenen aracın sürücüsü uyarılara rağmen kaçmaya başladı. Şüpheli kaçmayı başardı. Güvenlik kamera görüntülerinden aracın plakası belirlendi ve GPS incelemeleriyle birlikte kiralık olduğu belirlenen aracın Güngören İlçesi Güneş Tepe Mahallesi'nde bulunan bir sokakta park halinde bulunduğu belirlendi. Aracın sürücüsü Enes K. (20) yakalandı. Araçta yapılan aramalarda 20 paket halinde 20 kilogram sentetik uyuşturucu Bonzai maddesi ele geçirildi.