Bu konuşmadan sonra Gaziantep hiç maç kaybetmedi

Bu konuşmadan sonra Gaziantep hiç maç kaybetmedi
Gaziantep FK teknik direktörü Marius Sumudica, Fatih Karagümrük karşılaşmasının ardından takıma yaptığı konuşma yeniden gündeme geldi. Simudica’nın konuşmasının ardından Antep ekibinin maç kaybetmediği belirtildi.

Gaziantep FK teknik direktörü Sumidica’nın antrenman sırasında yaptığı konuşma sosyal medyada yeniden gündeme geldi. Buna göre Antep ekibi Süper Lig'in ikinci haftasında konuk ettiği Fatih Karagümrük ile son anlarda yediği golün ardından 2-2 berabere kalmıştı.   

TARİHİ KONUŞMA YAPTI

Simudica, maçın hemen ertesi günü gerçekleştirilen antrenmanda oyuncuları ile tarihi bir konuşma gerçekleştirdi.  Rumen çalıştırıcının takımı ise bu konuşmaya sebep olan maçtan bu yana da hiç mağlubiyet almadı. Gaziantep ekibi, bu sezonki tek mağlubiyetini ise ilk haftadaki Galatasaray mücadelesinde almıştı.

“1500- 2000 LİRAYA ÇALIŞIYORLAR”

Simudica, oyuncularının bulunduğu konumun ne kadar önemli olduğunu göstermek için kulüp içerisinde çalışan diğer personelleri örnek gösteriyor. Rumen teknik adam, yüksek ücretlerle futbol oynayan oyuncularının sahaya daha iyi çıkması gerektiğini kaydediyor. İşte Simudica’nın o konuşması:

Neden konuşmuyorsunuz? Söyleyin. Arkanızdaki insanları görüyor musunuz? Beyler, bakın. Arkanızdaki insanlara bakın lütfen. Bu insanların ne kadar maaş aldıklarını biliyor musunuz? Aylık 1500- 2000 TL. Deli gibi malzeme taşıyorlar. Saniyede her şeyi mahvettiniz. Neden? Her şeyi alt üst ettiniz, her şeyi.