Buğra Kavuncu’dan 'tahliye' açıklaması

Buğra Kavuncu’dan 'tahliye' açıklaması
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, kendisine yumruklu saldırıda bulunan kişinin serbest bırakılmasının ardından paylaştığı mesajda, "Ben davamın her zaman takipçisi olacağım." dedi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya, Halk TV stüdyolarının bulunduğu binanın önünde yumrukla saldıran tutuklu sanık tahliye edildi.

Tahliye kararıyla ilgili açıklamada bulunan Buğra Kavuncu, “Ben davamın her zaman takipçisi olacağım. Ülkemin karanlık pusulara, tehditlere, saldırılara teslim olmaması için elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim. Bunu da Türkiye’de özgürce siyaset yapabilmeyi ve düşünce özgürlüğünü korumak amacıyla yapacağım” dedi.

BAŞSAVCILIK İTİRAZ ETTİ

Daha önce ''Kasten yaralama'' suçundan tutuklanan şüpheli S.O. hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sunulan itiraz dilekçesi Bakırköy 7. Sulh Ceza Hakimliği tarafından değerlendirildi.

Hakimlik, dilekçede, S.O.''nun sabit ikametgah sahibi olduğunun, soruşturmanın geldiği aşamada delillerin toplanmış olduğunun ve S.O.''nun kaçma şüphesinin bulunmadığının belirtildiğini ifade ederek tahliyesine karar verdi.

İlgili Haberler