Burak Akkul'un korona virüs testi pozitif çıktı

Burak Akkul'un korona virüs testi pozitif çıktı
Teve2 ekranlarında yayınlanan ‘Çok Gezenti’ programının sunucusu Burak Akkul, kişisel Twitter hesabından korona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Çok Gezenti programının sunucusu Burak Akkul ve eşi yeni tip korona virüs şüphesi nedeniyle İstanul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde karantina altına alınmıştı.

Korona virüs testinin yapıldığını ve yaklaşık 5 gündür gözlem altında olduğunu duyurmuş ve korona virüs testinin sonuçlarını beklediğini Twitter’dan paylaştığı video ile duyurmuştu..

Sabah saatlerinde attığı videoda virüs testinin yapıldığını ve sonucu öğrenemediğini belirten Akkul, "Çok Gezenti gibi bir işi yapmanın getirisi belki de... 5 gün oldu. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde korona şüphesiyle karantinadayım ve tedavi görüyorum. Bence korona pozitif öyle tedavi görüyorum. Ama şöyle bir şey var; maalesef 96 saat oldu, eşime de bana da bunun sonucunu söylemiyorlar. Sizden ricam bu videoyu mümkün olduğunca yaymanız... Bakanlıklara çok rica ediyorum bize bu sonucu söylemeleri lazım. Çok üzülüyoruz, çok acı çekiyoruz..." demişti.

Akkul, akşam saatlerinde yaptığı açıklamada korona virüs testinin pozitif çıktığını takipçileriyle paylaştı.

​“Akkul, ilerleyen saatlerde yaptığı açıklamada kendisine destek verenlere teşekkür ederek "O video misyonunu tamamlandı. Bana şu anda korona pozitif tedavisi uyguluyorlar. Çok da güzel uyguluyorlar" dedi.