Yandaş gazeteci Fatih Tezcan'dan Bakan Tunç'a sert ifadeler! 'Bildiklerimizi yazsak hangi bakan yerinde kalır?'
AKP’lilerden şoke eden İmamoğlu başvurusu! Gözlerini bu sefer buna diktiler… AKP'li troller bu sefer de İmamoğlu'nun sosyal medya hesaplarının kapatılması için başvuru yolladı.
Ayşe Ateş kiralık katilin mesajını ifşa etti. ‘Senin infazın için bize haber geldi’ Ankara düzenlenen suikast sonucunda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, sosyal medya hesabından, kendisine infazı için haber geldiğini belirten bir kiralık katilin mesajını ifşa etti.
Ayşe Ateş’e ölüm tehdidi. ‘Sinan Ateş için işlettikleri süreci benim için de işletiyorlar’ Ankara’da bir suikast sonucunda öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, ölüm tehditleri aldığını söyleyerek Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya çağrıda bulundu. Ateş, “Sayın Bakanlarım, Geleni görmüyor musunuz?” dedi.