Burak Elmas ve Fatih Terim zirvesinden üç ayrılık çıktı

Burak Elmas ve Fatih Terim zirvesinden üç ayrılık çıktı
Süper Lig'de yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve Başkan Burak Elmas gaza bastı. Terim, sarı kırmızılı takımda 3 ismin biletini şimdiden kesti.

İşte bileti kesilenler

Sabah''tan Mehmet Özcan''ın haberine göre, Galatasaray''da yapılan başkanlık seçimini kazanan Burak Elmas''ın ilk icraatı, Fatih Terim''i yeniden takımın başına getirmek oldu. Terim''le birlikte Florya''da ilk toplantısını gerçekleştiren Elmas, transferde izlenecek yolu belirledi ve üç ismi "gönderilecekler listesine" koydu.

BAŞKAN ELMAS İLE TERİM TOPLANTI YAPTI

Deneyimli teknik adam, Başkan Burak Elmas ile Florya''da yaptığı toplantı sonrası radikal kararlar aldı. Takımda köklü değişiklikler düşünülürken, yenilenmeye gidileceği ve yeni transferlere hız verileceği öğrenildi.

BİR AY İÇİNDE 200 MİLYON TL ÖDEME

TFF tarafından 546 milyon TL harcama limiti koyulan Galatasaray, transfer politikasını da buna göre belirleyecek. Bir ay içinde 200 milyon TL''yi bulan futbolcu alacağı, maç başı ve puan primleri, bonservis taksitleri ve lisanslar için vergi borcu ödenecek.

Sözleşmelerde mevcut durumda 27 milyon Euro garanti ücret yazan futbol takımının maliyeti teknik heyetle birlikte 40 milyon Euro''yu geçmeyecek şekilde düzenlenecek.

ÜÇ İSMİN BİLETİNİ KESTİ

Yabancı kontenjanını boşaltma adına performansları yetersiz görülen Valentine Ozornwafor ve Jesse Sekidika ile yollar ayrılacak. Falcao, Feghouli ve Diagne gibi yüksek maliyetli sorunlu yıldızlar elden çıkarılmaya çalışılacak. Terim''in sol beke, orta sahaya ve kanatlara istediği transferler, PSV maçına kadar gerçekleşecek.

 

İlgili Haberler