Çağla Şıkel'den Edis'e: Seni seviyorum!

Çağla Şıkel'den Edis'e: Seni seviyorum!
Edis, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserlerine başladı. Üç gün üst üste vereceği konserlerin ilkini gerçekleştiren ünlü şarkıcı, eğlenceli bir geceye imza attı. Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, Edis'in şarkıları eşliğinde kendinden geçti. 

İstanbul’da uzun bir aradan sonra ilk kez dinleyicileriyle buluşan Edis, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda üç gün üst üste vereceği konser serisine başladı.

Edis, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’ndaki konserinde yeni dans koreografileri ve ilk kez akustik olarak seslendirdiği yeni parça düzenlemeleriyle dikkati çekti. Edis, "Duvar", "Pamuk", "Zalim", "Dön Bebeğim", "Armağan", "Zalim", "Vay" ve "Bana Bir Masal Anlat Baba" şarkılarını ise akustik olarak seslendirdi.

Konserin akustik bölümünde sık sık seyircisiyle sohbet eden Edis, “Akustik performans göstermek çok yaptığımız bir şey değil. Daha çok dans performansımla bilinirim ama aslında şarkıcı olduğum slow parçalar da söylemek istedik.” ifadelerini kullandı. 

1 Temmuz’da single’ının yayınlanacağını müjdeleyen Edis, sadece slow şarkılardan oluşan bir albüm yapacağını da söyledi.

"İNANILMAZ ENERJİ VERİYOR"

Konseri izlemeye gelen Çağla Şikel, "Edis''in konserlerini çok seviyorum. İnanılmaz enerji veriyor" dedi. Şıkel, konser boyunca bir an olsun yerine oturmadı. 
Ünlü manken, "Seni çok seviyorum Edis!" diyerek tüm dikkatleri üzerinde topladı.
 

İlgili Haberler