Saray'a kendi affettirmeye çalışan Cahit Özkan'dan yeni hamle: Erdoğan'a şiir yazdı

Saray'a kendi affettirmeye çalışan Cahit Özkan'dan yeni hamle: Erdoğan'a şiir yazdı
Birleşik Arap Emirlikleri ile ilgili sözlerinin ardından istifası istendiği iddia edilen AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın kendini affettirme çabaları tüm hızıyla devam ediyor. Özkan, son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir fotoğrafını paylaşarak Abdurrahim Karakoç'un dizelerini yazdı

Birleşik Arap Emirlikleri''yle ilgili sözleri için “Beyanları partimizin görüşlerini yansıtmamaktadır” diyen AKP Sözcüsü Ömer Çelik''le fotoğrafını “Sıkı dostlar arasına kimse giremez” notuyla paylaşan AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan''dan yeni hamle geldi.

Özkan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan''la bir fotoğrafını paylaşarak Abdurrahim Karakoç''un dizelerini yazdı: “Beden ölür, çürür, cana bakın siz. Kim kiminle yürür, ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar. Haktan hakikatten yana bakın siz.”

NE OLMUŞTU?

Özkan, “Belki de Birleşik Arap Emirlikleri baktı ki Türkiye’ye diz çöktüremiyor, baktı ki Türkiye’nin istiklalini engelleyemiyor, o zaman teslim oldu” demişti. Kamuoyunda tartışma yaratan ifadeyle ilgili AKP Sözcüsü Ömer Çelik ise “Beyanları partimizin görüşlerini yansıtmamaktadır” açıklamasında bulunmuştu.

Açıklamanın parti içinde rahatsızlık yarattığı ve istifasının istendiği ancak Özkan''ın buna direndiği öne sürülmüştü.

 

İlgili Haberler