Canlı yayında Barış Yarkadaş'la AKP'li isim arasında sığınmacı kavgası

Canlı yayında Barış Yarkadaş'la AKP'li isim arasında sığınmacı kavgası
Gazeteci Barış Yarkadaş ve AKP'li Ali Turan, Tv100'deki 'Sağlı Sollu' adlı programda karşı karşıya geldi. İkilinin Suriyeli sığınmacılar hakkındaki tartışması programa damga vurdu.

Tv100''de yayınlanan ''Sağlı Sollu'' adlı programa, Korkusuz Gazetesi Yazarı Barış Yarkadaş ve AKP 24. Dönem Milletvekili Ali Turan''ın yanı sıra, Gazeteci Gürkan Hacır ve Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı da konuk olarak katılım sağladı.

Son dönemde Türkiye''nin gündemine oturan Suriyeli mülteciler gerilimi hakkında konuşan Yarkadaş ve Turan''ın tartışması ise, programa damgasını vurdu. İkilinin "Suriyeliler dönecek mi, kalacak mı?" diyaloğunda stüdyoda gergin anlar yaşandı.

''''İNSANLAR ORADAKİ SEFALETE GÖNDERİLMEZ''''

Turan, "İnsanlar oradaki sefalete gönderilmez. Hiç bir vicdan bunu kabul etmez. Vicdanlı bir insan bunu yapamaz" derken, Yarkadaş, "Bu sorunu AKP çözemez Ali bey" diye konuştu.

''''DÜNYADA MAZLUMLARA EN ÇOK YARDIM EDEN AKP''''

Yarkadaş''ın değerlendirmesine karşılık veren Turan, "AKP değil, AKP... AKP, çözdü çözüyor. AKP şu an dünyada Amerika''dan bile dünyada mazlumlara en çok yardım eden ülke biliyor musunuz? Dünyanın tümüne yardım eden, mazlumlarına yardım eden bir ülke. Onun için vicdanı olan hiç kimse o insanları buradan kovmaz" ifadelerini kullandı.

''''TÜRKİYE''Yİ BELANIN İÇİNE SOKTUNUZ''''

Yarkadaş ise Turan''a karşılık olarak, "Türkiye''yi bir belanın içine soktunuz" yorumunda bulunurken, "Bunu kabul edin. ''Bu politika Türkiye''nin başına bela açtı'' diyin" sözlerini kullandı.

İlgili Haberler