Canlı yayında, Survivor'dan gidecek ismi açıkladı

Canlı yayında, Survivor'dan gidecek ismi açıkladı
Survivor 2020'den elenen ve korona virüs salgını nedeniyle adada mahsur kalan isimlerin dönüş tarihi belli oldu. Yarışmadan elenen isimlerden Meryem canlı yayında, adadan gidecek ismi söyledi.

Korona virüs salgını nedeniyle Dominik'te mahsur kalan yarışmacıların ülkeye dönecekleri tarih belli oldu. Önceki gün TV8'nin canlı yayınına bağlanan yarışmacılardan Meryem, ülkeye ne zaman döneceklerini açıkladı.

akibetleri-belli-oldu.jpg

10-15 MAYIS ARASI 

Survivor'dan elenen Gizem Birdan, Parviz Abdullayev, Ezgi Hocaoğlu, Burak Yurdugör, Ceyhun Uzun, Meryem Kasap, ülkeye dönemedikleri için bir süredir Acun Medya'nın ayarladığı otelde kalıyor. Sakatlığından dolayı Gönüllüler takımından elenen Meryem, dün Survivor Panorama'nın canlı yayınına bağlanarak şunları söyledi: "Bizim uçağımız 10-15 Mayıs arası olarak görünüyor. Ancak kesin değil. Biz burada çok eğleniyoruz. Dizimdeki sakatlık sürüyor. Bu nedenle tedavi olabilmek için Türkiye'ye dönmek istiyorum."

gizem.jpg

ELENECEK İSMİ AÇIKLADI 

Meryem öte yandan yarışma hakkında dikkat çeken bir çıkışta da bulundu. Bundan sonra elenecek kişinin Ardahan olduğunu iddia eden Meryem, "Bence Ardahan da bizim uçağa yetişir" dedi. Meryem'in bu açıklamayı ne amaçlı yaptığı ise henüz bilinmiyor.