Cansu Dere’den bomba haber!

Cansu Dere’den bomba haber!
Dünyanın en büyük dijital yayınlarından biri olan Disney Plus'tan sevindiren bir haber geldi. Türkiye yapılanmasını Cenk Soner ile Mehmet İçağasıoğlu’nun yönettiği Disney Plus'un ünlü oyuncu Cansu Dere ile el sıkıştığı öğrenildi.

Son zamanlarda Kanal D ekranlarında Sadakatsiz adlı diziyle ekranlara gelen başarılı oyuncu Cansu Dere''den hayranlarını sevindiren bir haber geldi. TV100''den gazeteci Birsen Altuntaş''ın haberine göre, son zamanlarda pek çok Türk oyuncu ile anlaşan dünyaca ünlü platform Disney Plus''ın Cansu Dere ile el sıkıştı.

Halit Ergenç, Şahan Gökbakar, Aras Bulut İynemli, Engin Akyürek, Kenan İmirzalıoğlu, Pınar Deniz, Hande Erçel ve Demet Özdemir gibi ünlü isimlerle anlaşan Disney Plus son hamlesini de başarılı oyuncu Cansu Dere''den yana kullandı. 

Ünlü platform Disney Plus''un anlaştığı isimler 15 kişiyi bulurken Cansu Dere''nin anlaşma haberi hayranlarını sevindirdi. Son zamanlarda Sadakatsiz adlı dizide rol alan Cansu Dere sezon sonu diziyle beraber ekranlara veda ediyor. Dere''nin yeni projesinin ise Haziran başında yayınlanması bekleniyor.
 

İlgili Haberler