Çarpışma bu akşam yayınlanacak mı? Adalı Veli'yi yakalıyor mu?

Çarpışma bu akşam yayınlanacak mı? Adalı Veli'yi yakalıyor mu?
Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu’nun paylaştığı Çarpışma dizisi yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Son bölüm ile sosyal medyada büyük bir etki bırakan dizinin yeni bölümü ile ilgili tüm detaylar...

Çarpışma yeni bölümde neler olacak? Son bölümde Cansız, yaptıkları ile Kadir ile arasında gerilimin başlamasına neden olmuştu Adalı Veli’yi yakalayabilecek mi? İşte son detaylar…

ÇARPIŞMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Kadir ve Adem’in içerisinde olduğu ölümcül kapan Adem’in üzerine kapanır. O anlarda ikisi arasında yaşananlara dair gizem perdesi aralanacak, Kadir öğrenecekleriyle yeni ve çetin bir yola çıkacaktır. Veli, Asiye’nin gerçekte kim olduğunu öğrenen Zeynep’i, konuşması halinde Asiye’yi öldürmekle tehdit eder. Zeynep, Selim’den Asiye’nin adresini öğrenmek ister ancak, aldığı cevap gözünü korkutur. Meral, doludizgin devam eden Kerem - Cemre aşkına fitne katmak için fırsat kollar. Demir’le de işbirliği yapar. Ufukta şimdi, büyük ve yıkıcı bir fırtına vardır ve Kerem ile Cemre’ye doğru hızla yaklaşmaktadır. Aylin, Veli’yle yakın zamanda görüştüklerini ağzından kaçırır. Kadir bu gerçeği kendinden saklayan Zeynep’e çok öfkelenir ve aralarında büyük bir kriz çıkar. Adalı’yı, her yerde aradığı Veli’ye, haberi olmadan bu kez Zeynep götürecek, Kadir yüz yüze geldiği Veli’yle yumruk yumruğa hesaplaşmaya girecektir. Veli, Yakup ve Cemil’in çaldığı paraları Cansız’a teslim edip, hayatına devam edeceğini düşünmektedir. Oysa ki, Cansız’ın kılıcı hala Veli’nin boynundadır. Ve Cansız, artık sadece Veli ve Selim için değil, hangi taşı kaldırsa altında onun ismine rastladığı Adalı için de büyük bir tehdittir.

ÇARPIŞMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Kadir’in, Asiye’nin evine geldiği ve kapıyı Asiye’nin yardımcısı Bahar’ın açtığı duygu yüklü tanıtımda, Kadir’in ev sahibini çağırma ricasına Bahar, “Kim geldi diyeyim?” sorusuyla karşılık veriyor. Kadir’in “Oğlu Yusuf geldi deyin!” cevabı ise Bahar’ı çok şaşırtıyor. Ürkek adımlarla eve giren Kadir’i gören ve yıllarca hep bu anın hayalini kuran Asiye’nin gözlerinden yaş, dudaklarından ise “Oğlum!” sözü dökülüyor. Kendisini daha kundakta bir bebekken terk eden annesini yıllar sonra karşında gören Kadir ile annesi Asiye arasında neler yaşanacağı ise büyük merak uyandırıyor.

Adalı’nın, Veli’yi yakaladığının ve çok öfkeli olduğunun görüldüğü tanıtımda Kadir; Veli’nin annesi Asiye hakkında anlattıklarıyla çılgına dönerken, gerçek adının Yusuf olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşıyor. Veli’ye, Cansız’ın yerini soran ancak cevap alamayan Adalı’nın “Biz şu anda senin hikayenin sonundayız!”, Haydar’ın da “Adalı, Veli’ye bir şey yapma!’ sözleri ise akıllara, “Adalı, Veli’yi öldürecek mi?” sorusunu getiriyor.

ÇARPIŞMA BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Perşembe günlerinin sevilen dizisi Çarpışma 12. yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak.