Cedi Osman’dan Fenerbahçe açıklaması

Cedi Osman’dan Fenerbahçe açıklaması
NBA’de başarılı bir dönem geçiren milli basketbolcu Cedi Osman, "Hep Fenerbahçe'de oynama hayalim vardı. Hem taraftarından dolayı, hem de büyük bir kulüp" dedi. Yıldız oyuncunun sözlerine sarı lacivertlilerden yanıt geldi.

NBA’de Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman, bir gün Fenerbahçe forması giymek istediğini söyledi. Milli oyuncunun açıklamalarına yanıt veren sarı lacivertliler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Merhaba Cedi Osman, mesajını aldık! Bir gün neden olmasın? Şimdilik NBA’deki performansını gururla takip edip seni destekleyeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Başarılı basketbolcu Cedi Osman, Washington Wizards'ı 113-100 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Uzun yıllar NBA'de oynamak istediğini vurgulayan Cedi, basketbolu bırakmadan önce de Türkiye'ye gelerek Fenerbahçe veya Anadolu Efes forması giymek istediğini söyledi.

"FENERBAHÇE'DE OYNAMA HAYALİM VAR"

Hem taraftarı hem de büyük bir kulüp olmasından dolayı Fenerbahçe'de forma giyme hayali olduğunu belirten Cedi Osman, "Uzun yıllar NBA'de oynamak istiyorum. Ama hep Fenerbahçe'de oynama hayalim vardı. Hem taraftarından dolayı, hem de büyük bir kulüp. Ancak ileride belki olursa diye söylüyorum, yani basketbolu bırakmadan 1 sene önce tekrar Türkiye dönüp. Tabi diğer bir yanda da büyüyüp yetiştiğim Anadolu Efes var. Bu nedenle Fenerbahçe ve Anadolu Efes arasında bir seçim yapardım. Ancak Anadolu Efes benim için 1 adım daha önde, çünkü sonuç olarak yetiştiğim kulüp" şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE'DEN YANIT GELDİ

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman'ın, "Hep Fenerbahçe'de oynama hayalim vardı. Hem taraftarından dolayı, hem de büyük bir kulüp" açıklamasına yanıt verdi.

Sarı lacivertli kulüp sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Merhaba Cedi Osman, mesajını aldık! Bir gün neden olmasın? Şimdilik NBA’deki performansını gururla takip edip seni destekleyeceğiz" ifadelerine yer verdi.

yanit.jpg