Cem Uzan'dan Ali Babacan ve Abdüllatif Şener paylaşımı

Cem Uzan'dan Ali Babacan ve Abdüllatif Şener paylaşımı
Yakın dönemde Türkiye'ye döneceğine dair sinyaller veren Cem Uzan, Ali Babacan ve Abdüllatif Şener'in Uzan ailesine kumpas kurduğunu öne sürdü.

"Türkiye'ye döneceğim" diyen Cem Uzan'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Yeni parti kurma hazırlığında olan Ali Babacan ve CHP'li Abdüllatif Şener'in fotoğraflarını Twitter hesabından paylaşan Uzan, paylaşımına "Uzan Ailesi'ne kurulan kumpasın sorumlusu hırsızlar Ali Babacan - Abdüllatif Şener" notunu düştü.

Öte yandan yurt dışına kaçmasına neden olduğunu öner sürdüğü iki isime daha paylaşımlarında yer veren Cem Uzan, "Berke Barajı'nı çalan hırsız Fetöcü" diyerek Yusuf Günay'ın "Hırsız TMSF Başkanı" diyerek de Ahmet Ertürk'ün fotoğraflarına yer verdi.

ŞENER'DEN JET CEVAP: "KORKUSU MU VAR UMUDU MU?"

Uzan'în açıklamalarına ilk tepki Şener'den geldi. CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Cem Uzan başına gelenler nedeniyle Erdoğan karşıtlarına saldırmaya başlamış. Ne hikmetse, süreci başlatan en önemli iki ismi; o günkü Başbakan Erdoğan ve Enerji Bakanı Güler’i görmezden geliyor. Korkusu mu var, umudu mu, yahut bir anlaşması mı? Göreceğiz!" ifadelerini kullandı.

fs.jpg