Cengiz, Roma’yı farka taşıdı

Cengiz, Roma’yı farka taşıdı
Şampiyonlar Ligi’nde Roma, Viktoria Plzen'i 5-0 mağlup etti. Milli oyuncu Cengiz Ünder, bir gol ve bir asistlik katkı ile takımının farklı galibiyetinde önemli pay sahibi oldu.

Roma, Cengiz Ünder'in iki gole doğrudan katkı verdiği maçta Viktoria Plzen'i rahat devirdi. Edin Dzeko, hat-trick yaparak geceye damga vurdu.

İlk maçta Real Madrid'e 3-0 mağlup olan Roma, acısını Viktoria Plzen'den çıkardı. Mücadeleye hızlı başlayan Roma, henüz 3. dakikada Edin Dzeko ile 1-0 öne geçti.

Dakikalar 40'ı gösterdiğinde Edin Dzeko skoru 2-0'a taşırken bu golün asisti Cengiz Ünder'den geldi. Bu golle beraber Roma, soyunma odasına 2-0 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Roma fırtınası esmeye devam etti. 64. dakikada milli gururumuz Cengiz Ünder, attığı golle maçı 3-0'a getirirken Justin Kluivert, 73. dakikada takımının dördüncü golünü atan isim oldu. Günün sonucunu tayin eden isimse gecenin kahramanlarından Dzeko'ydu. Boşnak golcü, 90. dakikadaki golüyle hat-trick'e ulaştı.

Mücadele 5-0'lık Roma üstünlüğüyle tamamlanırken İtalyan ekibi gruptaki ilk galibiyetine ulaştı. İlk maçta CSKA Moskova ile berabere kalan Viktoria Plzen ise 1 puanda kaldı.

Bir gol ve bir asistle oynayan, bir topu da direkten dönen Cengiz Ünder, günün yıldız isimlerindendi.

İlgili Haberler