Cenk Tosun Beşiktaş'a mı geliyor?

Cenk Tosun Beşiktaş'a mı geliyor?
Beşiktaş’ın rekor bonservis ücretiyle Everton’a gönderdiği Milli golcü Cenk Tosun için girişimde bulunmaya hazırlanan siyah-beyazlı yöneticiler, eski golcülerini kiralamak istiyor.

Premier Lig ekiplerinden Everton’da istediği performansı sergileyemeyen Cenk Tosun, yuvaya dönüyor. Beşiktaş’tan 22 milyon Euro karşılığında Everton’a transfer olan ‘Tosun Paşa’ lakaplı oyuncu, İngiltere’de bekleneni veremedi. Uzun süredir formadan uzak kalan yıldız isim için devreye giren Beşiktaşlı yöneticiler, kiralama formülü üzerinde çalışıyor.

CENK TOSUN İÇİN KİRALAMA FORMÜLÜ

Takvim'de yer alan habere göre; Beşiktaş Yönetimi, Mayıs'ın 20'sinden sonra Everton kulübü ile masaya oturacak ve bir kez daha pazarlıklara başlayacak. İngiliz kulübü ile anlaşma sağlanırsa Cenk Tosun 1 yıl Beşiktaş'ta kiralık oynayacak.

SİYAH BEYAZ GÜNLERİ UNUTAMADI

Bu arada Beşiktaş'ın Alanyaspor ile oynadığı maçın seremonisine Burak Yılmaz, Cenk Tosun'un küçük oğlu ile birlikte çıktı. Maçı tribünden izleyen Cenk Tosun Beşiktaş taraftarını eline kalbine götürerek selamladı.

EVERTON’DA FORMAYI UNUTTU

Cenk Tosun Everton'da istediği kadar şans bulamadı. Durum böyleyken Beşiktaş'ta yeni bir başlangıç yapmak ona da cazip geliyor.