Cenk Tosun'dan büyük fedakarlık. Sözleşmesindeki madde ortaya çıktı

Cenk Tosun'dan büyük fedakarlık. Sözleşmesindeki madde ortaya çıktı
Beşiktaş'ın İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Cenk Tosun'un sözleşme detayları belli oldu. 29 yaşındaki futbolcunun, siyah beyazlı takımla sezon sonuna kadar 1 milyon 250 bin Euro karşılığında anlaştığı ve bu ücretin 150 bin Euro'sunu prim olarak alacağı ortaya çıktı.

NTV'de yer alan habere göre, Beşiktaş’ın sezon sonuna kadar kadrosuna kattığı Cenk Tosun’un siyah beyazlılara maliyeti belli oldu. Tosun'un büyük fedakarlık yaparak sözleşmesindeki ücretin bir kısmını şampiyonluk primi olarak almayı kabul etti.

150 BİN EURO'SU ŞAMPİYONLUK PRİMİ

29 yaşındaki oyuncuncu, Beşiktaş ile sezon sonuna kadar 1 milyon 250 bin Euro karşılığında anlaştı.Everton’dan sezon sonuna kadar alacağı maaş miktarı karşılığında el sıkışan milli oyuncu, bu ücretin bir kısmını şampiyonluk primi olarak kazanmayı kabul etti. Sözleşmeye göre Beşiktaş’tan 1 milyon 100 bin Euro garanti ücret alacak olan Cenk, siyah beyazlıların şampiyonluğu halinde 150 bin Euro prim kazanacak.

KONYASPOR MAÇINDA OYNAYABİLİR

Yeni tip korona virüs salgını nedeniyle İngiltere'den Türkiye'ye gelip karantinaya giren yıldız futbolcunun 1 haftalık karantina süresi pazar günü sona erdi. Beşiktaş’ın Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı İttifak Holding Konyaspor maçında forma giymesi bekleniyor.

Sezonun ilk yarısında Everton ile 7 maça çıkan ve 164 dakika sahada kalan Cenk Tosun, 1 gol attı.