Chelsea, şampiyonluk yarışından kopmadı

Chelsea, şampiyonluk yarışından kopmadı
Premier Lig’in 12. haftasında Cheslea, kendi evinde Crystal Palace ile karşılaştı. Maçı 2-0 kazanan Londra ekibi böylece çıktığı son 6 lig maçından galibiyetle ayrıldı.

Premier Lig’de sezon başında ilk 4 sırada yer alması beklenmeyen Chelsea, genç kadrosuyla büyük işler başarıyor. Ligin 12. Haftasında kendi sahasında Crystal Palace’ı ağırlayan Londra ekibi, karşılaşmayı 2-0 kazandı. Genç oyuncularıyla büyük çıkış sergileyen Chelsea, maç fazlasıyla 2. sıraya yükselirken, lider Liverpool’u takibini sürdürdü.

İngiltere Premier Ligi’nin 12. haftasında Chelsea, Stamford Bridge’de Crystal Palace’ı ağırladı.

Ev sahibi 52. dakikada Tammy Abraham ve 79. dakikada Christian Pulisic’in attığı gollerle karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Chelsea bu sonucunun ardından puanını 26’ya yükseltip maç fazlasıyla 2. sıraya çıkarken, Crystal Palace ise 15 puanla 9. sırada kaldı.

Maviler, ligin 13. haftasında Manchester City deplasmanına çıkacak. Crystal Palace ise sahasında Liverpool’u ağırlayacak.

“CHELSEA’NİN 9 NUMARASI OLDUĞUM İÇİN GURURLUYUM”

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Tammy Abraham, en iyi oyunlarını ortaya koyamadıklarını ancak sonuçtan ötürü memnun olduklarını söyledi.

Abraham, “Önemli olan 3 puanı almaktı. Crystal Palace iyi bir takım. Takım olarak iyi savunma yapıyorlar. İlk yarıda bizi zorladılar. İkinci yarıda kendimize inandık ve golleri bulduk. Chelsea’nin 9 numarası olmak benim için büyük bir görevdi ancak buna hazırdım. Bu formayı giydiğim için mutluyum” ifadelerini kullandı.