CHP ABD Temsilciliğinden Sezgin Baran Korkmaz Belgeseli. Burada sizlerle birlikte olmak bir zevk

CHP ABD Temsilciliğinden Sezgin Baran Korkmaz Belgeseli. Burada sizlerle birlikte olmak bir zevk
CHP'nin ABD temsilciliği Sezgin Baran Korkmaz ile ilgili flaş bir video yayınladı. Yurter Özcan konuya ilişkin “Sezgin Baran Korkmaz’a siyasi iktidar tarafından nasıl göz yumulduğunu, bazı siyasiler tarafından nasıl korunduğunu ve bile bile nasıl lades olunduğunu bu belgeselde izleyeceksiniz” dedi.

CHP''nin ABD temsilcisi Yurter Özcan, ABD''de tutuklu bulunan ve geçtiğimiz günlerde ilk kez hakim karşısına çıkan Sezgin Baran Korkmaz hakkında bir belgesel yayınladı.

5 dakikalık belgesel yayınlayan Özcan, "Özcan, belgesele ilişkin; “Sezgin Baran Korkmaz’a siyasi iktidar tarafından nasıl göz yumulduğunu, bazı siyasiler tarafından nasıl korunduğunu ve bile bile nasıl lades olunduğunu bu belgeselde izleyeceksiniz” ifadelerini kullandı.

Özcan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “2018 yılından itibaren Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile defalarca yaptığımız uyarıları, SBK’ya siyasi iktidar tarafından nasıl göz yumulduğunu, bazı siyasiler tarafından nasıl korunduğunu ve bile bile nasıl lades olunduğunu bu belgeselde izleyeceksiniz. 21 Eylül’de Utah’ta başlayacak bu davayı ülkemiz ve partimiz adına takip edip; kamuoyunu bilgilendireceğiz” ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Haberler