CHP Sözcüsü Faik Öztrak ekonomi planını açıkladı

CHP Sözcüsü Faik Öztrak ekonomi planını açıkladı
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, 2020'de otobüslerle şehir şehir gezeceklerini söyledi ve "Üniversiteli bir genç kızın yemek kartında para kalmadığı ve iş bulamadığı için canına kıydığı bir ülkede ‘Ekonomi çok iyiye gidiyor’ deniyor. Doğruları anlatacağız" dedi.

CHP bünyesindeki Ekonomi Masası, 2019’da gerçekleştirdiği il ziyaretleriyle yurttaşın ekonomik kriz nedeniyle yaşadığı sorunları belirlemesinin ardından bu yıl da Türkiye genelinde özel bir otobüsle gezerek ekonomik krize karşı çözüm önerilerini anlatacak.

Ekonomi Masası Başkanı CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “Vatandaşın gerçek gündemi ekonomi. Bizim 2020’de de ana söylemimiz ekonomi olacak” dedi. 

OTOBÜSLE GİDİLECEK

Edinilen bilgiye göre, CHP Ekonomi Masası, görevlendirilecek milletvekilleri ve Parti Meclisi (PM) üyeleriyle 2020’de il ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam edecek. Gelecek haftalarda hazırlanan özel otobüsle ilgili ziyaret planlamaları ve görevlendirmeler yapılacak. 

Faik Öztrak, özel bir otobüs hazırladıklarını belirterek, “Bu otobüsle gezmeye başlayacağız. Vatandaşlarımıza ekonomik sorunlar karşısındaki çözüm önerilerimizi aktaracağız” diye konuştu.

Ayrıca milletvekilleriyle il gezilerine de devam edeceklerini belirten Öztrak, Ekonomi Masası’nın büyük kentlerde iktisat toplantıları düzenleyeceğini ifade etti. 2020 yılının CHP’nin ekonomiye ağırlık vereceği bir yıl olacağına işaret eden Öztrak, “Artık işler düzelmiyor. Vatandaş ekonomik güçlüklerle boğuşuyor. Üniversiteli bir genç kızın yemek kartında para kalmadığı ve iş bulamadığı için canına kıydığı bir ülkede ‘Ekonomi çok iyiye gidiyor’ denilmemesi lazım” diye konuştu.