CHP ve İYİ Partililerden çocuk istismarına karşı protesto

CHP ve İYİ Partililerden çocuk istismarına karşı protesto
CHP ve İYİ Partililer Sultangazi 15 Temmuz meydanında düzenlenen protesto ile çocuk istismarına dikkat çekti.

CHP’liler ve İYİ Partililer Sultangazi 15 Temmuz meydanında çocuk istismarına yönelik protesto gerçekleştirdiler. Protestoya CHP Sultangazi ilçe başkanı Murat poyraz, ilçe yönetimi, ilçe Kadın kolları, CHP ve İYİ Parti meclis üyeleri katıldı.

CHP’nin Sultangazi 15 Temmuz meydanında düzenlediği protestoda konuşan İlçe gençlik kolları başkanı Sayın Atıcı her gün ülkenin dört bir yanından çocuklara yönelik istismar haberlerinin geldiğini belirterek, “İstismar toplumsal hayatın her alanına sirayet etmiş durumda” ifadelerini kullandı.

Başkan Sayın Atıcı'nın yaptığı açıklama şöyle oldu:

“Bugün burada Küçükçekmece'de yaşanan vahim bir olayın ülkemizde ki neticeleri ve kendi tepkimizi dile getirmek için toplanmış bulunmaktayız.”

“Gün geçmiyor ki ülkemizin bir köşesinde bir çocuk tacize, istismara uğramasın hayvanlara tecavüz ve işkence haberleri duyulmasın. Bu olayların hiçbir şekilde caydırıcı cezalarının olmaması her geçen gün bu tür olayların artmasının en büyük sebebidir. Devlet yöneticilerinin bu konuda ki vurdumduymaz söylemleri âdeta bu zanlıların sırtını sıvazlamak gibidir. Zaten her anlamda tartışılan yargımız mevzu bahis çocuk olduğunda en azından üst cezalandırma olması hepimizin vicdanını bir nebze de olsa rahatlatacaktır. Ancak ülkemizin her yerinden bu tarz haberler her geçen gün artarak gelmekte ve bunları da TÜİK raporlarında görmekteyiz.”