CHP'li Akgün: “Bahçeşehir’i mahvetti şimdi gözü Büyükçekmece’de”

CHP'li Akgün: “Bahçeşehir’i mahvetti şimdi gözü Büyükçekmece’de”
Büyükçekmece Belediye Başkanlığı görevini 5 dönemdir yürüten Hasan Akgün, İYİ Parti’nin desteğiyle 6’ıncı kez kazanacağını söyledi. AKP’nin adayı Uysal için ise “Bahçeşehir’i mahvetti. Şimdi de Büyükçekmece’deki araziler gözlerini kamaştırıyor” dedi.

İYİ Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Fatih Gürakar ve yönetim kurulu ekibini ziyaret eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, “31 Mart seçimlerinde Büyükçekmece’de hep birlikte çok iyi bir sonuç alacağımıza inancımız tamdır. Bu konuda en ufak bir tereddüdüm yok.” diye konuştu.

“AKŞENER TÜRK SİYASETİNİN MODERN YÜZÜDÜR”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile abla kardeş gibi olduklarını söyleyen Akgün, “Uzun zamandan beri birlik ve bütünlük içinde geçmişimiz var. Ailece görüşürüz. Meral Hanım sevdiğim birisidir. Türk siyaset hayatında medeni ve modern yüzlü bir kadının bulunması kadar güzel bir şey olamaz.” dedi.

“GÖL KENARINDAKİ ARAZİLER GÖZLERİNİ KAMAŞTIRIYOR”

Hasan Akgün, açıklamaları sırasına AKP Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı ve İBB Başkanı Mevlüt Uysal’ın yeşilden söz etme hakkı bulunmadığını savunarak, “Söylediğine inanıyor olsa 1993’te New York’ta Habitat ödüllerini aldığım Bahçeşehir göletlerini mahvedip 60-70 katlı beton yığınlarını devam ettirmezdi. Yargıtay ve Danıştay kararlarına rağmen Bahçeşehir’i mahvetti. Şimdi de Büyükçekmece göl kenarındaki bomboş araziler gözlerini kamaştırıyor.” dedi.

İlgili Haberler