CHP'den flaş Aykut Erdoğdu açıklaması

CHP'den flaş Aykut Erdoğdu açıklaması
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP milletvekili Aykut Erdoğdu'yla ilgili yaptığı açıklamada, "Sayın Erdoğdu'nun kendisi ve partimiz açısından en doğru kararı vereceğine inanıyoruz" dedi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, ayrıldığı eşinin yayımladığı görüntüler sonrası özür dilemek zorunda kalan CHP milletvekili Aykut Erdoğdu''yla ilgili yaptığı açıklama yaptı.

"EN DOĞRU KARARI VERECEĞİNE İNANIYORUZ"

Öztrak yaptığı açıklamada, "Sayın Erdoğdu''nun kendisi ve partimiz açısından en doğru kararı vereceğine inanıyoruz" dedi.

NE OLMUŞTU?

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun yaklaşık üç ay önce ayrıldığı eşi, Twitter’da kendi adını taşıyan “Özge” ismiyle açtığı hesaptan, bir konuşma kaydı paylaşmıştı.

Özge Erdoğdu, Aykut Erdoğdu ile konuşmasını ve diyalog esnasında kendi görüntülerini içeren kaydı, “Bu kaydı 3,5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu’nun Tuba Torun la ilişkisini öğrendikten hemen sonra… Aykut Erdoğdu beni Tuba ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalışırken, ‘50 kişi ile yatmış’. Daha sonra 50 kişi ile yattı dediği Tuba Torun ile evlendi!” demişti. 

Konuşma esnasında kendi görüntüsünün üçüncü bir kişi tarafından kaydedildiği anlaşılan kayıtta Özge Erdoğdu, Aykut Erdoğdu’nun Tuba Torun ile ilişkisi olduğu konusundaki iddialara verdiği yanıtları dinliyor. Kayıtta Erdoğdu, yardımcı olduğunu vurguladığı Tuba Torun’un CHP Parti Meclisi’ne girmesi için beş kez Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu aradığını öne sürüyor. Erdoğdu, kurultay boyunca kendisi için oy topladığını vurguladığı Tuba Torun’un Parti Meclisi’ne girmesi için kendi adını listeye koymadığını anlatıyor.

İlgili Haberler