Çukur yeni bölümde neler olacak? Yamaç ne yapacak?

Çukur yeni bölümde neler olacak?  Yamaç ne yapacak?
Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Çukur'un 57.bölün fragmanı yayınlandı mı? Yamaç Baykal’ı yakalıyor mu? Yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Çukur 56. bölümü ile geçen hafta ekranlara gelirken son bölümde Çukur’da sıkıntılar artarak devam ederken. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar.

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Çukur dizisinin merakla beklenen 57.bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Yeni bölüm fragmanı sosyal medyada büyük bir ilgi ile karşılandı

Koçovalıların arasını bozmak isteyen Çeto’nun eteğindeki taşları döktüğü tanıtımda Vartolu Salih’in, Çeto ile çalıştığını öğrenen İdris’in tepkisi sert oluyor. Çeto, “Sana verdiğim tabancayı ne yaptın? Hani Cumali abini vurmak için!” sözleriyle hedefini Celasun’a çevirirken, Çeto’yu duyan Yamaç’ın şüphe dolu bakışları dikkat çekiyor.

SENA İLE SELİM YAMAÇ’A YAKALANIYOR

“O adam bana teker teker her şeyi anlattı. O adam benim ismimi biliyor!” sözleriyle Çeto’nun yakasına yapışan ve onun beklenmedik tepkisiyle öfkesine hakim olamayan Mahsun’un, Çeto’ya yumruk attığı tanıtımda ikilinin arasında ipler kopuyor. Gözyaşlarına hakim olamayan Mahsun’un çaresizliği dikkat çekerken, Yamaç’a yakalanan Selim ve Sena’nın ne tepki vereceği merakla bekleniyor.