Cumhur İttifakı o ilde dağıldı: AKP’liler MHP’lileri dövdü

Cumhur İttifakı o ilde dağıldı: AKP’liler MHP’lileri dövdü
MHP’nin Kırşehir Mucur Başkan Adayı Hasan Hüseyin Köşker’in kardeşi Hulusi Köşker, kendisini ağabeyi ile karıştıran AKP’lilerin saldırısına uğradı. Darp raporu alan Hulisi Köşker’in vücudunda kırıklar olduğu bildirildi.   

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhur İttifakı için yaptığı, “Maalesef istediğimiz konsolidasyonu yakalayamadık” açıklaması, Kırşehir’de kavga olarak basına yansıdı. Odatv’den Hakan Erol’un haberine göre, MHP'nin Mucur Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Köşker’in kardeşi Hulusi Köşker’in, AKP’liler tarafından dövüldüğü ortaya çıktı.

MHP’Lİ ADAY SANIP KARDEŞİNİ DÖVDÜLER

Dün gece 22.30 sıralarında MHP'nin Mucur Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Köşker’in, MHP'li encümen adayının evine ziyaret gerçekleştirdiği sırada yaşanan olaylar ilçede gerilim yarattı. MHP’li Hasan Hüseyin Köşker’in ev ziyaretinde olduğu sırada, kardeşi Hulusi Köşker’in de ağabeyinin yanına destek olmaya giderken pusuya düşürüldüğü ifade edildi. 15 araçla yaklaşık 50-60 kişilik bir grubun saldırısına uğrayan Hulusi Köşker, hastanede tedavi altına alındı. Saldıran grubun, Hulusi Köşker’i MHP’li aday Hasan Hüseyin Köşker ile karıştırdığı belirtildi.

4 EL SİLAH SESİ DUYULDU

Saldırıda, Hulusi Köşker de kırıkların bulunduğu, bir başka kişinin elinin kırıldığı, bir diğer kişinin ise kafasına aldığı darbeden ötürü hafıza kaybı yaşadığı aktarıldı. Öte yandan, olaylarda, 4 el silah sesinin de duyulduğu iddia edildi.

54727894_316310159074632_1291810494872551424_n-(1).jpg

“AKP'NİN ADAYI NEREDE İÇKİCİ TAKIMI VAR YANINA TOPLAMIŞ”

Konuyla ilgili Odatv’ye açıklama yapan Hulusi Köşker, AKP’lilerin kendi adayı dışında hiçbir partiyi seçim çalışmaları için ilçede gezdirmediğini ve diğer adayların insanlarla iletişim kurmasını engellemeye çalıştıklarını aktardı. Hulusi Köşker’in açıklamaları şöyle: “Ben Ankara’da devlet memuruyum, ağabeyime yardımcı olmak için gelmiştim. Burada bir gruplaşma var. AKP’liler kendileri dışında adayı gezdirmeyip, sıkıştırarak böyle bir uygulama yapıyorlar. Ağabeyim ev gezisindeyken bana da mesaj geliyor. Ben de yürüyerek yanına giderken, 15 kadar arabayla bir anda saldırıya uğradım. Aslında saldırıyı ağabeyim Hasan Hüseyin Köşker’e kurmuşlar, ama karıştırıyorlar bana saldırıyorlar, kumpas kurdular. Ben şu an Kırşehir devlet hastanesinde yatıyorum, 50-60 kişinin saldırısına uğradım. Ne zaman taburcu olacağımı bilmiyorum. Demokratik bir ortam yok, baskı oluşmuş durumda. Adayların rahat gezmesini, insanlarla iletişim kurmasını engellemeye çalışıyorlar. AKP’nin adayı nerede içkici takımı var yanına toplamış.”

OLAYLAR BUGÜN DE DEVAM ETTİ

Öte yandan, olayların bugün de devam ettiği ifade edildi. Adliye önünde kalabalık grupların bir araya geldiği ve ilçede gerginliğin çok yüksek olduğu ifade edildi. Olaylarla ilgili olarak 11 kişinin gözaltında olduğu belirtildi. Adliye önüne Kırşehir Valisi İbrahim Akın’ın gelerek, grupları yatıştırmaya dönük bir konuşma yaptığı, ancak başarılı olamadığı da aktarıldı.