Erdoğan Anıtkabir'e gitmedi. 23 Nisan tavrını bozmadı

Erdoğan Anıtkabir'e gitmedi. 23 Nisan tavrını bozmadı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin 102.yıldönümü törenlerle kutlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz yıllardaki davranışını devam ettirerek Anıtkabir'deki törene katılım göstermedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tam 8 yıldır Anıtkabir''deki törene katılmıyor.

Bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk''ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı''nı başlatacak ve Cumhuriyete giden yolda adımlar atılmasını sağlayacak Büyük Millet Meclisi''nin açılışının 102''inci yıl dönümü.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM''nin 102. yıl dönümü törenlerle kutlanıyor.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrenci ve öğretmenler ile Anıtkabir''i ziyaret etti. Yaklaşık iki yıldır Covid-19 önlemleri çerçevesinde öğrenciler olmadan gerçekleşen törenlere bu yıl yoğun öğrenci katılımı oldu.

Ziya Selçuk''un ardından Anıtkabir''e gelen Meclis Başkanı Mustafa Şentop da Atatürk Anıtı''na çelenk bıraktı ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Anıtkabir''de bugün düzenlenen 23 Nisan törenine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli katıldı.

TÖRENE KATILMADI AMA MİLLET BAHÇESİNE GİDECEK

Erdoğan, önceki yıllardaki gibi yine Anıtkabir''deki törene katılmadı. Törende Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yer aldı.

2014 yılında Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan, o tarihten bu yana Anıtkabir''de düzenlenen 23 Nisan törenlerine iştirak etmedi. Erdoğan bugün saat 14.00’de İstanbul Başakşehir Millet Bahçesi’nde düzenlenecek 23 Nisan TRT Çocuk Şenliği’ne katılacak.

İlgili Haberler