Cüzdanları dolduracak kupon burada. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için hazırladı

Cüzdanları dolduracak kupon burada. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için hazırladı
Bu seneyi şampiyon tamamlayan Süper Lig ekibi buruk bir sevinç yaşayacak. Çünkü Şampiyonlar Ligi vizesini büyük olasılıkla direk alamayacak. Demir Grup Sivasspor'un da elenmesiyle Avrupa kupalarında bu sezonu noktalayan Türkiye, ülke puanı klasmanında 13. sıraya geriledi. Sizlere beraberlik ihtimali güçlü karşılaşmaları değerlendirdim. Toplam oran ise 347.76 TL.

Türk takımlarının Şampiyonlar Ligi'nde 2 takımla yer almaması 15 senedir sürüyor. Bu hasret ne zaman biter önceden kestirmesi imkansız gibi. İnşallah bu sene de tek takımla da olsa dev arenada mücadele ederiz diyerek yorumlarıma geçiyorum.

ERAY EROLLU / YENİÇAĞ

İşte sizler için değerlendirdiğim 5 karşılaşma. Yine aynı hatırlatmayı tekrarlıyorum. En iyi tahmin kendi tahmininizdir.

Alanyaspor-Beşiktaş (Tahmin: ilk yarı 1.5 gol. Oran: 2.30)

Süper Lig'de averajla da olsa liderlik koltuğunda oturan Alanyaspor, bu hafta 4. sırada bulunan ve kendisini 4 puan geriden takip eden Beşiktaş'ı konuk edecek. Alanyaspor evinde adeta aslan. 5 karşılaşmanın 4'ünü kazandı, birinde de berabere kaldı. Attığı 12 gole karşılık kalesinde sadece tek gol gördü. 

Son haftaların başaralı takımı Beşiktaş çok zor bir deplasmana çıkıyor. Müthiş bir seri yakalayan Beşiktaş, son 3 haftada 3 İstanbul takımını yenme başarısını gösterdi. Sırasıyla Başakşehir, Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı mağlup etti. Beşiktaş 5 deplasman maçının 3'ünü kazanıp, 2'sini kaybetti. Bu karşılaşmalarda 12 gol atıp, 13 gol yedi. Bu maçta da ağların havalanacağını düşünüyorum. Tahminim ilk yarıda 2 gol atılacağı yönünde. (Tahmin: ilk yarı 1.5 gol. Oran: 2.30)

Manchester United-Manchester City (Tahmin: 0. Oran: 3.60)

Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkamayan Manchester United, bu hafta sahasında Manchester City'i ağırlayacak. Manchester United sahasında oynadığı 5 maçın 3'ünü kaybetti, birinde berabere kalırken, diğerinden de sahadan puansız ayrıldı. Bu maçlarda 3 atıp 10 gol yedi. 

Manchester City, 5 deplasman maçında 1 kere yenildi, 2 kere berabere kaldı. Bu maçlarda 6 gol atıp, 5 gol yedi. Aralarında sadece 1 puan fark var. Manchester United 6. sırada, Manchester City 7. sırada. Ben derbi de kazanan taraf olmayacağını düşünüyorum. (Tahmin: 0. Oran: 3.60)

Real Madrid-Atletico Madrid (Tahmin: 0. Oran: 3.00)

Real sahasında oynadığı 4 maçın 2'sini kazandı 2'sini kaybetti. Bu maçlarda 6 gol atıp, 4 gol yedi. Atletico Madrid ise deplasmanda oynadığı 4 maçın 3'ünü kazanıp, birinde berabere kaldı. Derbi maçlar her zaman zordur. Bu karşılaşma beraberlik tercihim. (Tahmin: 0. Oran: 3.00) 

Paris Saint Germain-Lyon (Tahmin: 0. Oran: 4.00)

Paris Saint Germain-Lyon maçları hep gollü geçiyor. Son 3 maçta resmen gol düellosu yaşandı ve hepsini Paris Saint Germain kazandı. Lider Paris Saint Germain sahasındaki 6 maçın 4'ünü kazanıp, 1'ini kaybetti. 

Lyon deplasmanda oynadığı 7 maçın 3'ünü kazanıp, 3'ünde berabere kaldı. Ama bu hafta çok zorlu bir rakiple karşılaşacaklar. Lig 3'üncüsü ile liderin maçında dengeler değişmez. (Tahmin: 0. Oran: 4.00)

Lazio-Hellas Verona  (Tahmin: 0. Oran: 3.50)

Lazio sahasındaki 5 maçın 2'sini kaybetti. 2'sinde de berabere kaldı. Hellas Verona ise 4 deplasman maçının 2'sinde berabere kaldı. Bu maçta da tercihim beraberlik.  (Tahmin: 0. Oran: 3.50)

Toplam oran: 347.76. Oranlarda değişiklik olabilir. Bol şanslar