Damla Çakıroğlu kimdir. Melih Mahmutoğlu ile nişanlanan Damla Çakıroğlu’nun hayatı

Damla Çakıroğlu kimdir. Melih Mahmutoğlu ile nişanlanan Damla Çakıroğlu’nun hayatı
Fenerbahçe Beko'nun başarılı Kaptanı Melih Mahmutoğlu, Fenerbahçe Kadın Voleybol takımının başarılı oyuncularından Damla Çakıroğlu ile nişanlandı. Peki, Damla Çakıroğlu kimdir? İşte Melih Mahmutoğlu ile nişanlanan Damla Çakıroğlu’nun hayatı…

Damla Çakıroğlu, 6 Nisan tarihinde Melih Mahmutoğlu ile Melih Mahmutoğlu yolundaki ilk adımı attı. Ünlü çiftin nişan kurdelelerini Fenerbahçe Futbol Takımı Antrenörü Volkan Demirel kesti. Diğer yandan, Fenerbahçe Kadın Voleybol takımı oyuncusu olan Damla Çakıroğlu ayrıca Türk Telekom takımının eski koçu Merih Çakıroğlu''nun kızı oluyor.

DAMLA ÇAKIROĞLU KİMDİR?

Damla Çakıroğlu, 22 Haziran 1994''te dünyaya geldi. Damla Çakıroğlu, Türk Telekom takımının eski koçu Merih Çakıroğlu''nun kızıdır. Türkiye 20 yaş altı kadın milli voleybol takımının da kaptanlığını yapmıştır.

Damla Çakıroğlu, TVF Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi (Türkiye Voleybol Federasyonu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi)den sonra, 2011-12 sezonunda, İBA TED Ankara Kolejliler takımına transfer olarak Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi''nde oynamaya başlamıştır. 2015 Yazında Eczacıbaşı Vitraya, 2017 yazında Fenerbahçe''ye transfer olmuştur.

Damla Çakıroğlu, 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları bronz madalya, 2011 FIVB Girls Youth World Championship altın madalya, 2012 Genç Kızlar Avrupa Voleybol Şampiyonası altın madalya ve 2015 Kadınlar Avrupa Voleybol Ligi gümüş madalya kazandı.