Define kazısında tüyler ürperten görüntüler: Korkudan aklını kaçırdı

Define kazısında tüyler ürperten görüntüler: Korkudan aklını kaçırdı
Sosyal medyada yayınlanan bir videoda bir grup erkeğin kazı çalışması yaptığı görülüyor. Kazı yapan kişilerden biri bir anda hayatının şokunu yaşıyor. Ne olduğu tam olarak anlaşılamayan bir yaratıkla karşılaştığını iddia eden kişi adeta korkudan aklını kaçırıyor. Olay anı kameraya yansıyor.

Haber3''ten aktarılan bilgilere göre; Sosyal medyada ilgi çeken define videolarına bir yenisi daha eklendi. Bir grup vatandaşın define macerası ise bu sefer kötü bitti.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre gece vakti kazı yapmaya başlayan vatandaşlar, bir süre sonra yaşadıkları olay nedeniyle şaşkına döndü.

Define kazısı yapan vatandaşlardan biri, karşılaştığı ilginç yaratık veya nesne nedeniyle büyük korku yaşadı. Definecinin kendisini kaybettiği sırada arkadaşları yardıma koşsa da çabaları yeterli olamadı.

Videoda, ilginç yaratıkla karşılaşan definecinin, "Ya abi beni bırak, bırak Allah''ın aşkına" diyerek gözyaşlarını tutamadığı görülüyor. Çok sayıda izlenme alan videonun kurgu olduğu yönünde de çok sayıda yorum yapıldı.

İlgili Haberler