Kenan İmirzalıoğlu’nun kelimeler boğazına dizildi. Depremde hayatını kaybeden Milyoner yarışmacısı Simay Atlı soruldu

Kenan İmirzalıoğlu’nun kelimeler boğazına dizildi. Depremde hayatını kaybeden Milyoner yarışmacısı Simay Atlı soruldu
Kenan İmirzalıoğlu, "Kim Milyoner Olmak İster" yarışma programa katılan Simay Atlı'nın depremde hayatını kaybetmesi ile ilgili duygulandı ve uzun bir süre konuşamadı. Oyuncu, "Çok üzgünüm. Allah bu felaketi de inşallah bir daha başımıza getirmesin" dedi.

Kim Milyoner Olmak İster''in sunucusu ve oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Çubuklu Hadsiz Bosphorus adlı mekan çıkışında görüntülendi.

İmirzalıoğlu, "Olaylarla alakalı konuşmak istemiyorum çok üzgünüm, nasıl olabiliriz ki?" dedi. ATV yönetiminin Tek Yürek Türkiye ortak yayınına Oktay Kaynarca ile katılmamasını istemediği haberleri üzerine, "Kenan Bey Oktay Kaynarca ile görüşüyor musunuz?" sorusuna, "Evet görüşüyorum Oktay''la aramız gayet iyi" cevabını verdi.

UZUN SÜRE KONUŞAMADI

Kim Milyoner Olmak İster? yarışma programa katılan Simay Atlı''nın depremde hayatını kaybetmesi ile ilgili duygulanan ve uzun bir süre konuşamayan İmirzalıoğlu, "Allah bu felaketi de inşallah bir daha başımıza getirmesin. Umarım gereken bütün önlemleri alırız. Sonra konuşalım üzgünüm" dedi.

SOSYAL MEDYA HESABIM YOK

Oyuncu, "Kenan Bey sizin adınıza tweet''ler atılmıştı sosyal medya hesabınızdan" sözlerine, "Öncelikle ben sosyal medyada hiç hesap açmadım. Benim hiç hesabım olmadı. Benim adıma bir hesap açmadım. Bunun sizin iyi bilmeniz lazım. Olan hesaplarda sahte hesaplar. Bu böyle bilinsin. Benim adıma kim bir şeyler paylaşır yazarsa bilinsin ki o kişi ben değilim. Benim hiç hesabım olmadı" diyerek evinin yolunu tuttu.
 

İlgili Haberler