Deren Talu kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Deren Talu kimdir, nereli ve kaç yaşında?
Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'nın boşanmalarına sebep olarak gösterilen Deren Talu şu an gündemin zirvesine oturdu. Peki Deren Talu kimdir? Deren Talu instagram'dan ateş püskürdü

Acun Ilıcalı'nın Defne Samyeli'nin kızına Londra'da ev alması Şeyma Subaşı ile aralarını açtığını ve bu sebepten dolayı boşanmaya karar verdikleri iddia edildi. Magazin gündeminde bomba etkisi yaratan bu olayın ardından binlerce kişi Deren Talu kimdir, nereli ve kaç yaşında? şeklinde soruları sıkça sormaya başladı. Gelinim Olur Musun yarışmasından tanınan Sinem Umaş, dün twitter'dan Ilıcalı'nın Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'ya Londra'da ev aldığını yazmıştı.

DEREN TALU'DAN AÇIKLAMA GELDİ Mİ?

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın boşanmasına sebep olarak gösterilen Deren Talu Instagram'dan “Çok şaşkın, kırgın ve kızgınım. Acun Ilıcalı annem ve babamın arkadaşıdır. Belki iki kez merhaba demişimdir, o kadar. Londra’ya en on 13 yaşımda ailemle gittim, iddia edilen türde ilişkiler benim hayal bile edemeyeceğim çirkinlikte. Böyle bir şey nasıl olabilir!!! Hakkımda bu iftiraları üretenleri nefretle kınıyorum. Kimdir ve amaçları nedir bilmiyorum, ailemle yasal haklarımızı savunmak için adalete başvuruyoruz.” dedi.

DEREN TALU KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu 1996'da Amerika'da dünyaya geldi. 22 yaşında olan Deren Talu'nun babası ünlü mimar Eren Talu. Manken, sunucu ve eski Türkiye güzellerinden Defne Samyeli ve Mimar Eren Talu’nun kızı olan Deren Talu, 1997 yılında İstanbul'da doğdu. Babası Galatasaray Lisesi ve Güzel Sanatlar Akademisi mezunudur. Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyesi ve eski yöneticisidir.) Lise eğitimini ENKA Okulları'nda tamamlayan Deren Talu, üniversite eğitimini ise Los Angeles'ta aldı. Manken olmayı isteyen Deren Talu, bu yoldaki ilk adımını Atıl Kutoğlu'nun defilesinde attı.