AKP’li Ali İhsan Yavuz neye uğradığını şaşırdı. DEVA İl Başkanı konuştu ortalık karıştı

AKP’li Ali İhsan Yavuz neye uğradığını şaşırdı. DEVA İl Başkanı konuştu ortalık karıştı
Adapazarı’nda Yerel Kültür Derneği’nin düzenlediği bayramlaşmaya DEVA Partisi il Başkanı Mehmet Erdoğan’ın sözleri damga vurdu. AKP’lilerin de katıldığı yemekte en son konuşan Erdoğan’ın “İktidar yakında değişecek nasıl olsa” sözleri salonda soğuk duş etkisi yarattı.

Sakarya’da AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve milletvekilleri ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin de katıldığı bayramlaşma programı ilginç anlara sahne oldu.

Programda protokolden sonra mikrofona gelen DEVA Partisi il Başkanı Mehmet Erdoğan, protokol sırasının değiştiğini belirtirken “Protokol yakında değişecek nasıl olsa” ifadelerini kullandı.

Programda önce AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’a söz verildi. Konuşmasının sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce “Protokolün önemi yok. Nasılsa biz bizeyiz” denilerek mikrofona davet edildi.

Erdoğan ise son konuşmacı olarak davet edildi. Erdoğan’ın “Nasıl olsa yakın bir zamandaki ilk seçimden sonra protokol sırası değişecek. Zaten Sakarya siyasetinin de kendi içinde bir nezaketi var” şeklindeki esprili sözleri salonu dolduranlarca yoğun alkış ve kahkahalarla destek buldu.

Yaşananlar karşısında önce şaşkınlık yaşayan AKP’liler, ardından DEVA İl Başkanı Erdoğan’a “Protokol hep böyle kalacak. Hiç değişmeyecek” sözleriyle karşılık vermeye çalıştılar.

İlgili Haberler