Devlet Bahçeli'den Ahmet Kekeç mesajı

Devlet Bahçeli'den Ahmet Kekeç mesajı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile koronadan hayatını kaybeden gazeteci Ahmet Kekeç'e başsağlığı diledi.

Bahçeli'den Ahmet Kekeç mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Korona virüs nedeniyle hayatını kaybeden gazeteci Ahmet Kekeç'e başsağlığında bulunan Bahçeli, "Ayrıca gazeteci yazar Ahmet Kekeç yakalandığı KOVİD-19 hastalığından kurtulamayarak bugün hayata gözlerini yumdu. Türk basını irade sahibi inanmış bir kalemini kaybetti. Merhum Ahmet Kekeç’e Allah’tan rahmet niyaz ediyor, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi. 

Bahçeli, ayrıca Türk milliyetçiliğinin önemli isimleri arasında yer alan İbrahim Metin için de başsağlığı mesajı yayınladı. Bahçeli'nin diğer açıklamaları şu şekilde:

KOVİD-19 hastalığından dolayı tedavi gören her insanımıza şifalar diliyorum. Hayatını kaybedenlere Allah rahmet etsin. Tedbirli olalım, maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet edelim. Çünkü virüs bizden daha güçlü değildir. Başaracağız, bu virüsü yeneceğiz. 

Merhum dava insanımız İbrahim Metin’e Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza sabır ve başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Mekanı cennet olsun diyorum. 

devlet-bahceli-005.jpg