Diz kapağı kırılan Ebru Yaşar: Biraz aksama var ama sağlıklıyım

Diz kapağı kırılan Ebru Yaşar: Biraz aksama var ama sağlıklıyım
Düşerek diz kapağını kıran Ebru Yaşar, reklamlarında yer alacağı halı firmasının lansmanında konuştu. Fizik tedavi sürecinin devam ettiğini belirten Yaşar, “Yedi hafta evde oturdum. Dizim ile ilgili biraz aksama var ama çok şükür sağlıklıyım” dedi.

Türk müziğinin güçlü yorumcusu Ebru Yaşar, Royal Halı’nın reklam yüzü oldu. 
Sanatçının “Gel de Sevme” adlı parçası yeni reklam filminde kendisinin düzenlediği “Gel de Serme” şekliyle uyarlandı. 

Lansmanda sağlık durumu hakkında bilgi veren Yaşar, “Çok şükür sağlıklıyım daha ne  isterim Allah’tan. Biliyorsunuz yedi hafta evde oturdum. Ayağımı uzattım, hiçbir yere kalkamadım. Sıkıntılı  günler geçirdim çok şükür bitti. Dizim ile alakalı biraz aksama var. 10 hafta dediler. Biraz zaman var. Her gün fizik tedavi oluyorum. Süreci hızlandırmaya çalışıyorum. Çünkü işlerim var, sahnelerim var. Bir buçuk ayda yaklaşık on işim aksadı. Ama önemli değil sağlık önemli arkadaşlar. Bir buçuk ay rahat çalışmadım” ifadelerini kullandı. 

POLEMİKLERE DAHİL OLMAK İSTEMİYORUM 

Son dönemde sanatçıların çok konuşulan sahne kıyafetleri sorulan Yaşar, “Hiç polemik istemiyorum arkadaşlar.  Polemiklere dahil olmak istemiyorum” dedi. 

HERKES ARABESKÇİ OLACAK!

Son dönemde popçuların arabesk şarkları seslendirmesi ile ilgili soruya Yaşar, şöyle cevap verdi: 
“Arabesk ölmez… Arabesk türküler, sanat müziği bu ülkenin topraklarında var. Eninde sonunda herkes arabeskçi olacak arkadaşlar. Görüyoruz söylemeyen arkadaşların bile denemeleri var okumaya çalışıyorlar. Önemli olan şarkı söyleyebilmek. Bir tarzda sesiniz iyi gidiyordur. Ama her tarzda iyi gidecek diye bir şey yoktur. Bazı şarkıları daha iyi söyleyebilirsiniz, bazılarını söylemeyebilirsiniz. Ama biz de şöyle bir şey var. Onu da söyleyeyim bunu da söyleyeyim. Halk zaten bunun kararını veriyor” 

ŞARKILAR KONUSUNDA HER ZAMAN ÖNCÜYÜM

Gülşen’in Bergen’e saygı albümündeki ‘Sen Affetsen’ yorumu ile ilgili “Güzel fena değil kendince yorumlamış. Ben özel bir şey söyleyemem. O şarkıyı okuyalı on sene oldu. Ben şarkıyı keşfettim albümde söyledim. Bu şarkıyı yapımcılar yeni keşfetti. Ben orada kıyas kabul etmiyorum. Şarkılar konusunda her zaman öncü olduğumu söylüyorum” diye konuştu. 
 

İlgili Haberler