Enerji Bakanı Fatih Dönmez elektrik dağıtım şirketleriyle toplantı yaparken elektrik kesildi! Doğruysa büyük skandal

Enerji Bakanı Fatih Dönmez elektrik dağıtım şirketleriyle toplantı yaparken elektrik kesildi! Doğruysa büyük skandal
Ankara'da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in başkanlığında yapılan Elektrik Zirvesi sırasında elektriklerin kesildiği iddia edildi.

Milyonlarca vatandaşın elektrik faturalarında indirim beklediği  Ankara''da düzenlenen toplantı sırasında elektriklerin kesildiği iddia edildi. HalkTv''nin canlı yayını sırasında ortaya atılan iddiaya göre, bakanlık yetkilileri bu konuda bir açıklama yapmaktan kaçındı.

Mevsim Altay''ın haberine göre, saat 14.00 başlaması gereken toplantının, saat 14.30''da başlama gerekçesi açıklanmadan, bakanlık koridorlarında elektrik kesintisi iddiası ortaya atıldı. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı toplantı salonunda düzenlenecek olan zirvenin, elektrik kesintisi yüzünden başka bir salona alındığı bildirildi. HalkTv Muhabiri Mevsim Altay, canlı yayın sırasında kesinti konusunu bakanlık yetkilisine sorduklarını ancak bu konuda yalanlama gelmediğini duyurdu. 

Bu arada Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik dağıtım sektörü toplantısı sonrası açıklama yaptı. Bakan Dönmez, "Temel sorun elektrik üretim maliyetleri. 100 TL''lik elektrik maliyetinin 50 TL''sini devlet ödüyor" diye konuştu.

İlgili Haberler