Survivor 2021’de haftanın eleme adayları belli oldu

Survivor 2021’de haftanın eleme adayları belli oldu
Büyük ilgiyle takip edilen Survivor 2021’de haftanın eleme adayları bu akşam belli oldu.

Survivor’da haftanın eleme adayları belli oldu

Survivor Türkiye’de bireysel dokunulmazlık oyunları nefes kesmeye devam ediyor. Finalde karşı karşıya gelen Poyraz ile Berkay arasında çok heyecanlı bir mücadele vardı. Kazanan isim ise kritik eleme adayını ada konseyinde açıkladı. 12 Haziran Cumartesi günü oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında eleme potasına girecek son isim merakla bekleniyordu. Peki, Survivor’da haftanın son eleme adayı kim oldu, eleme adayları kimler oldu?

SURVİVOR’DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2021’de bu akşam son dokunulmazlık oyununu kazanan Berkay oldu. İki kez dokunulmazlık sembolünü kazanan Berkay, daha önce Aleyna’yı eleme adayı olarak göstermişti. Ada konseyinde Berkay, son eleme adayı olarak ismini Ayşe’yi söyledi.

SURVİVOR’DA HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor 2021’de haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan isim Poyraz oldu. Ada konseyinde Poyraz’ın eleme adayı olarak söylediği Batuhan oldu. İkinci dokunulmazlık oyununu kazanan isim ise Berkay oldu. Onun söylediği ikinci eleme adayı ise Aleyna oldu. Bu akşam yine dokunulmazlığı kazanan Berkay, 3. eleme adayı olarak Ayşe’yi gösterdi. Böylece bu haftanın eleme adayları; Batuhan, Aleyna, Ayşe oldu.

SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor yeni bölümde son bireysel dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar yine farklı bir parkura çıktı. Parkur başında yarışmacılar, ellerindeki harfi düşürmeden sonuna kadar taşıması gerekiyor. Finalde ise söylenen yazıyı tamamladıktan sonra halka atışı ile hepsini masadan düşürmesi lazımdı.

Dokunulmazlık oyunu, zamana karşı sıralama turu ile başladı. Parkuru en iyi sürede tamamlayan Batuhan, birinci gelerek yarı finale direkt kaldı. İlk turda Aleyna - Ayşe, Berkay - Dora, Poyraz - İsmail Balaban eşleşti.

İlk turda kazanan isimler Ayşe, Poyraz ve Berkay oldu. Yarı finalde Batuhan – Poyraz, Ayşe – Berkay eşleşmesinde müthiş mücadeleler yaşandı. Yarı finalde Batuhan’ı 3-1 yenen Poyraz ile Ayşe’yi 3-2 yenen Berkay, finalde karşı karşıya geldi.

İlgili Haberler