10 çocuk doğuracağım demişti. Dünya Afrikalı kadını konuşuyor

10 çocuk doğuracağım demişti. Dünya Afrikalı kadını konuşuyor
Güney Afrika'da 10 çocuk birden doğuracağını söyleyerek akrabalarından para toplayan ve Guiness Rekorlar kitabına girmeyi hedefleyen kadın kayıplara karıştı.

Dünya Afrikalı kadını konuşuyor

Güney Afrika''nın Pretoria kentinde yaşayan 37 yaşındaki Gosiame Thamara Sithole’un, hamileliğinin 29. haftasında sezaryenle yaptığı doğumda 10 bebek dünyaya getirildiği paylaşılmıştı.

Ancak hiç kimse bebeklerin doğumlarını doğrulayamadı, kadın ise kayıplara karıştı.

37 yaşındaki Gosiame Sithole isimli Güney Afrikalı kadın Nisan ayında tam 9 bebek doğuran Malili kadının rekorunu kıracaktı.

Güney Afrika basınında yer alan bir haber ise tüm dünyanın merakla takip ettiği bu doğum hikayesinin ardında yatan gerçeği ortaya çıkardı. Gosiame Sithole, bırakın 10 çocuk doğurmayı hamile bile kalmamıştı ve bu yalanı akrabalarından ve yakın çevresinden yardım parası toplayabilmek için uydurmuştu.

Guiness Rekorlar kitabına girip girmeyeceği araştırılan ve doğumun gerçekliği üzerine araştırma yapan yetkililer, böyle bir doğumun olmadığını tespit etti.

Kadının, akrabalarından yardım almak için böyle bir yalana başvurduğu ve yardımı aldıktan sonra kayıplara karıştığı aktarılırken daha sonra bulunan Gosiame Sithole''nin ortaya çıktığı ve psikiyatrik değerlendirme için hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Güney Afrikalı kadının hamilelik fotoğraflarının da düzmece olduğu belirtildi. Kadının, karnına çeşitli aparatlar koyarak şişliği artırdığı ve insanları bu şekilde kandırdığı anlaşıldı.