Durmuş Küçük kimdir? Neden görevinden uzaklaştırıldı

Durmuş Küçük kimdir? Neden görevinden uzaklaştırıldı
Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük kimdir soruları şu an sıkça sorulan sorulardan biri. Bunun nedeni ise Küçük görevden uzaklaştırma aldı. Peki Durmuş Küçük neden görevinden uzaklaştırıldı?

Durmuş Küçük kimdir, neden görevden uzaklaştırıldı? Dün İçişleri Bakanlığı Kahramanmaraş Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük ile ilgili bi yazı gönderdi. Yazı da Küçük'ün görevinden uzaklaştırıldığı bildirildi. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, haklarında yürütülen soruşturmanın selameti açısından Kahramanmaraş Elbistan İlçe Belediye Başkanı Durmuş Küçük ile Ordu Ünye İlçe Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'ın görevden uzaklaştırıldığı ortaya çıktı.

DURMUŞ KÜÇÜK KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA

Durmuş Küçük 1963 yılında Elbistan'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Kahramanmaraş'ta tamamlayan Küçük, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu ve serbest avukatlık yaptı. Durmuş Küçük, 2009 yerel seçimlerinde Elbistan Belediye Başkanı seçildi. 2014 yerel seçimlerinde de Durmuş Küçük tekrardan Elbistan Belediye Başkanı seçildi.Kahramanmaraş Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, genel merkez yerel yönetimler başkanlığı tarafından hazırlanan rapor neticesinde 7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimlerinde il SKM ve ilçe SKM programlarına kasıtlı olarak katılmayarak partimiz aleyhinde sözlü ve fiili davranışlarda bulunduğundan ve AK Parti ilkeleri ile bağdaşmayan tutum ve davranışlar sergilediğinden tedbirli olarak partiden kesin ihracı için Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Durmuş Küçük, evli ve 5 çocuk babasıdır.