Ece Dizdar kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Ece Dizdar kimdir, nereli ve kaç yaşında?
Adı İlker Kaleli ile aşk dedikodularına karışan Ece Dizdar, magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Peki, Ece Dizdar kimdir? İlker Kaleli'den açıklama geldi mi?

Poyraz Karayel dizisinde adından sıkça söz ettiren İlker Kaleli ile oyuncu Ece Dizdar'ın sevgili olduğu iddia edildi. Sosyal medyada da büyük yankı uyandıran bu haberin ardından İlker Kaleli'den sert bir açıklama geldi; "Aşk haberlerini kanıtlarsanız oyunculuğu bırakırım" dedi. Bu sözlerin ardından magazin severler Ece Dizdar'ı merak etmeye ve araştırmaya başladı.

ECE DİZDAR KİMDİR NERELİ VE KAÇ YAŞINDA

Ece Dizdar 23 Kasım 1981, İstanbul doğumlu. Babasının görevi sebebiyle  çocukluğu boyunca Türkiye’nin birçok şehrinde ve Pakistan, Belçika, İngiltere gibi ülkelerde yaşadı. 

Dizdar, ortaokul yıllarında Belçika’da müzikal oyunculuğu, ses ve dans üzerine eğitim aldı. Yetenekli oyuncu, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesini bitirdikten sonra Londra’ya taşınan oyuncu, ARTSED oyunculuk akademisinde burslu olarak oyunculuk eğitimini tamamladı ve profesyonel oyunculuk kariyerine adım attı. Ece Dizdar, Tiyatro DOT için Shopping and F…ing ve Festen gibi oyunların çevirilerini yapmıştır. 

Adını ilk olarak 2002 yılında oynadığı En Son Babalar Duyar dizisinde duyuran dizdar, son olarak Siyah Beyaz Aşk'ta rol aldı. Ece Dizdar'ı Fi dizisinde de görmüştük.