Ece Erken’den ayetli paylaşım! ''Altı taneyi birden içiyor'' denmişti

Ece Erken’den ayetli paylaşım! ''Altı taneyi birden içiyor'' denmişti
Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesi sonrası yıkılan Ece Erken’in yaşananları unutmak için çok fazla ilaç aldığı iddia edilmişti. Hatta Seren Serengil, “Altı taneyi birden içiyor” yorumunda bulunmuştu. Ece Erken ayetli bir paylaşım yaparak antidepresan olayına son noktayı koydu. 

Sunucu Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu''nun öldürülmesinin ardından zor günler geçiriyor. Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümü sonrası oldukça fazla ilaç içtiği iddia edilmişti.

SEREN SERENGİL İDDİA ETMİŞTİ

Eşinin fotoğrafını elinden bırakmayan ve son görüntülendiğinde yürümekte bile zorlanan Ece Erken hakkında Seren Serengil “Altı taneyi birden içiyor. İç çamaşırına saklıyor öyle içiyor. Doktor kalbi durabilir, dedi” yorumunda bulunmuştu.

ECE ERKEN''DEN CEVAP

Gün içinde ayakta durabilmek için ve acısını unutmak için ailesinden gizlice ilaç aldığı için doktoru tarafından uyarıldığı iddia edilen Ece Erken gece yarısı bu iddialara cevap niteliğinde bir paylaşım yaptı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu''nun katillerinin yakalanması sonrası Ece Erken dua paylaştı ve şunu yazdı: "Hiçbir antidepresan ''Hasbunellahu ve ni''mel vekil'' ayetinden daha etkili değildir."

İlgili Haberler