Ece Seçkin koronavirüse yakalandı!

Ece Seçkin koronavirüse yakalandı!
Ece Seçkin'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Kendisini evde karantinaya alan 30 yaşındaki ünlü şarkıcı, haberi; "Merhaba Covid-19..." sözleriyle sosyal medya hesabından duyurdu.

Koronavirüse yakalanan isimler arasına Ece Seçkin de katıldı. Geçtiğimiz yıl eylül ayında pilot sevgilisi Çağrı Terlemez ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı (30), testinin pozitif çıktığını açıkladı.

"MERHABA COVID-19"

Kendisini evde karantinaya alan Seçkin, objektif karşısına geçti. İçinde su bulunan bardak ile poz veren şarkıcı, o kareleri sosyal medya hesabından yayınladı. Ece Seçkin, gönderilerine, "Merhaba Covid-19..." notunu düştü.

"NEGATİFE DÖNENE KADAR EVDEYİM"

Ardından konuyla alakalı açıklama yapan Seçkin, "Ben de elendim ama durumum iyi. Aralık ayında geçirdiğim Influenza''nın yakınında bile geçemez. Negatife dönene kadar evdeyim." şeklinde konuştu. Takipçilerinden ünlü şarkıcıya çok sayıda, "Geçmiş olsun." mesajları yağdı.

"EVİNİZDE OTURUN!"

Ece Seçkin, geçtiğimiz yıl nisan ayında koronavirüse karşı takipçilerini dikkatli olmaları konusunda uyarmıştı. Babası ve babaannesinin virüse yakalandığını duyuran Seçkin, "Bugün babam ve babaannemin pozitif çıkmış olmalarının şokuyla uyandım. Yaşadığım korkuyu daha önce pek yaşamadım, insan sevdiğinin kılına zarar gelsin istemez. O kadar önleme rağmen babacığım ve babaanneciğim hastalandı. Allah rızası için evinizde oturun, virüsü yaymayalım" demişti.