Ege temsilcisinin elektrik ve suları kesildi

Ege temsilcisinin elektrik ve suları kesildi
Uzun yıllar Süper Lig'de mücadele eden Ege Bölgesi temsilcisi Manisaspor son dönemde yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle 2.Lige kadar düşmüştü. Manisaspor son elektrik ,ve suyu borcu ödenmediğinden kesildi.

Uzun yıllar Süper Lig'de yer alan ve Arda Turan ve Selçuk İnan gibi yıldızları Türk futboluna kazandıran Manisaspor  son dönemde yaşadığı ekonomik sıkıntılarla gündeme gelmeye devam ediyor.

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta 9 puanı silindikten sonra eksi 1 puan ve genç ağırlıklı kadroyla ayakta kalmaya çalışan Manisaspor'a bir darbe daha geldi.

Kulübün aylardır başını ağrıtan elektrik ve su borçları nedeniyle Tarık Almış Tesisleri karanlığa gömüldü. Destek alamadan Manispor'u ayakta tutmaya çalışan, daha önce aynı sıkıntıyı birçok kez yaşayan yönetim, borcu ödemek için kaynak arıyor.Manisaspor'da geçen sezon personele maaş ödeyemeyen eski yönetim, çalışanları ücretsiz izne çıkarmıştı. Haziran ayındaki kongrede görevi devralan Bülent Baygeldi başkanlığındaki yeni yönetim, Tarık Almış Tesisleri'ni harap ve böcek basmış bir halde bulduktan sonra elden geçirmişti.