Ekonomist Selçuk Geçer bu sefer kapıya dayanan kıtlığı duyurdu

Ekonomist Selçuk Geçer bu sefer kapıya dayanan kıtlığı duyurdu
Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği'nin "İnek kesimleri devam ederse tüketiciler et ve süt bulmakta zorlanacaktır" açıklamasına ünlü ekonomist Selçuk Geçer destek verdi.

Hep dolardan kötü haber veriyordu

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) yaptığı açıklamada, et ve süt sektöründe, Türk lirasındaki sert değer kaybının maliyetleri artırdığını ve tedarik zincirinin kırılma noktasına geldiğini belirterek gıda krizine işaret etti.

"ET VE SÜT BULMAK ZORLAŞACAK"

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) yaptığı açıklamada, "Artan maliyetlere katlanacak gücümüz kalmadı. İnek kesimleri devam ederse yaz aylarında süt arzında düşük ve turizmden gelen talep sebebiyle tüketiciler de et ve süt bulmakta zorlanacaktır" denildi.

TÜSEDAD''ın açıklamasına ünlü ekonomist Selçuk Geçer de destek verdi. Geçer sosyal medya hesabından "Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD), "Artan maliyetlere katlanacak gücümüz kalmadı. İnek kesimleri devam ederse tüketiciler et ve süt bulmakta zorlanacaktır" denildi. RESMEN KITLIK" paylaşımını yaptı.

İlgili Haberler