Ekrem İmamoğlu son anket sonuçlarını açıkladı!

Ekrem İmamoğlu son anket sonuçlarını açıkladı!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, HaberTürk canlı yayınında yaptırdığı son anketin sonuçlarını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Habertürk'te yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programında Didem Arslan Yılmaz'ın sorularını yanıtladı. İmamoğlu'nun yanı sıra İsmail Saymaz, Nagehan Alçı ve Veyis Ateş de stüdyoda yer alan isimler oldu.

Programda Ekrem İmamoğlu ile Nagehan Alçı arasındaki tartışmalar sosyal medyada gündem olurken, İmamoğlu'nun açıkladığı anket sonuçlarında dikkat çeken veriler ortaya çıktı.

İBB Başkanı İmamoğlu'nun açıkladığı son anket sonuçlarına göre; katılımcıların yüzde 56'sı Kanal İstanbul Projesi'ne karşı.

Projenin ilk duyurulduğu 2011 yılında vatandaşların yüzde 50'den fazlasının projeyi desteklediğini belirten İmamoğlu, o dönemde bilimsel açıklamalarla halkın aydınlatılmadığını ifade etti.

İmamoğlu, şöyle konuştu:

'TOPLUM İLK DEFA BİLGİ SAHİBİ OLDU'

"Neden olumlu bakıyordu çünkü başka bir açıklama yoktu. Ancak geçen süreçte durum değişti. Ne zaman ki sayın bakan bu süreci başlattı ve biz bu süreçte vatandaşları aydınlatmaya başladık şu an yüzde 56’ların üzerinde toplum olumsuz bakıyor. Toplum ilk defa bilgi sahibi oldu."