İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Almanya’da düzenlenen Euro 2024 Avrupa Şampiyonası için Almanya’ya gitti. 18 Haziran tarihinde Gürcistan ile karşılaşan Milli takımımızın karşılaşmayı 3-1 kazandığı karşılaşmayı İmamoğlu’da takip etti.

ekrem-imamoglu-bodrum-tatilini-yarida-kesip-ozel-jetle-almanyaya-gitmis-5-fyubvpf7.jpg

Karşılaşmadan 1 hafta kadar sonra sosyal medyaya yeni görüntüler düştü. Stadyumda ilerleyen İmamoğlu’nu gören Türk gurbetçiler ‘Erdoğansloganları attı. Kendisine karşılık atılan sloganı duyan İmamoğlu ise sloganlara farklı bir şekilde yanıt verdi.

ekran-goruntusu-2024-06-25-085949.png

Gurbetçilere önce el sallayan İmamoğlu daha sonra ise 3 defa öpücük atarak maçı izleyeceği yere doğru ilerledi. Oynanan maçtan bir hafta sonra sosyal medyaya düşen video kullanıcılar arasında da viral oldu.

ekran-goruntusu-2024-06-25-090008.png