Ünlü iş insanın sır dolu ölümü

Ünlü iş insanın sır dolu ölümü
Bodrum’da da turizm yatırımları olan Sub Karaköy’ün kurucusu iş insanı Fırat Özgöçer, Cihangir’deki evinde ölü bulundu. Savcılık, Cem Boyner'in kızı Elif Boyner'in de eski sevgilisi olan Özgöçer'in ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Kesin ölüm nedeni otopsi sonucu ortaya çıkacak.

Elif Boyner'in eski sevgilisiydi

Sabah''tan Dilek Yaman''ın haberine göre, İstanbul ve Bodrum''da turizm işiyle uğraşan iş insanı Fırat Özgöçer, Cihangir''deki evinde ölü bulundu. Cem Boyner''in kızı Elif Boyner''in de eski sevgilisi olan Özgöçer''den haber alamayan yakınları, 19 Mayıs''ta polise ihbarda bulundu. İstanbul Cihangir''deki eve giden emniyet görevlileri, Özgöçer''in cansız bedeni ile karşılaştı.

İNTİHAR MI, CİNAYET Mİ?

Yapılan ilk incelemede 38 yaşındaki iş insanının ölümü şüpheli bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Özgeçer''in intihar mı ettiği, yoksa bir cinayete mi kurban gittiğine yönelik tüm soru işaretlerinin soruşturma kapsamına alındığı bildirildi. Özgeçer''in kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucu ortaya çıkacak. Ölüm haberi sosyete ve iş dünyasında büyük üzüntüye neden oldu. 

İlgili Haberler