Elimi Bırakma 32. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Elimi Bırakma 32. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Pazar günlerinin sevilen dizisi Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Azra Cenk’in hastalığıyla ilgili gerçeği öğrenebilecek midir? İşte detaylar.

Her bölümü merakla beklenen dizinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümü yine nefesleri kesecek. Peki, merakla beklenen dizinin 32. bölümünde neler olacak? İşte detaylar…

Güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizide başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ ve Kenan Acar gibi başarılı isimlerin rol aldığı dizi Elimi bırakma son olarak 31. bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde neler oldu, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ELİMİ BIRAKMA 31. BÖLÜMDE NE OLDU

Cenk son anda hastaneye yetiştirilip acilen operasyona alınır. Kadir’in gitmekten vazgeçip geri döndüğünü öğrenen Melis, aşkları için tekrar umutlanır. Oysa Cenk’in hastalığı yüzünden kendini suçlayan Kadir, Melis’ten uzak durmaya kararlıdır.

Azmi, Sumru’ya hisseleri geri vermesi için baskı yapar. Azra ise Cenk’in ailesine olan tavrını değiştirmesi için çabalamaktadır. Öte yandan Feride Cenk’in şirkete dönmesi için büyük bir fedakârlık yapmaya hazırlanmaktadır. Feride’nin fedakârlığı Cenk’i şirkete geri döndürebilecek midir?

Yaşananlar yüzünden yapayalnız kalan Serap’a hiç beklemediği bir anda sürpriz bir destek gelir.

ELİMİ BIRAKMA 32. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Zerrin’in gelişi, herkes için büyük bir sürpriz olur. Bir zamanlar varlıklı bir kadın olan Zerrin, son eşinin vefatıyla tüm varlığını kaybetmiştir ve bu durumu Çelenlere açıklamaya hiç niyeti yoktur.
Zerrin’in gelişi, restoranda ipleri eline almaya çalışan Sumru’yu nasıl etkileyecektir?
Şirketi baştan yapılandırmaya çalışan Cenk’in açıkladığı yeni iş planında, Kadir ve Melis’i büyük bir sürpriz beklemektedir.
Cenk’in kendisinden bir şey sakladığından şüphelenmeye başlayan Azra, şüphesinin üzerine gider.

ELİMİ BIRAKMA BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Pazar akşamlarının merakla takip edilen dizisi Elimi Bırakma 32. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek.