Elon Musk varını yoğunu sattı

Elon Musk varını yoğunu sattı
Tesla ve SpaceX şirketlerinin Ceo'su Elon Musk, Los Angeles, Bel-Air’daki üç evini malikanesini 40 milyon dolara sattı. Dünyanın en zengin ikinci kişisi olan Musk, Mayıs 2020’de yaptığı paylaşımda tüm eşyalarını satacağını ve artık ev sahibi olmayacağını açıkladı.

Patronlar Dünyası'nda yer alan habere göre, ABD'li girişimci Elon Musk, Los Angeles, Bel-Air’da bulunan malikanesini 29 milyon dolara sattı. Musk, artık ev sahibi olmayacağını açıkladı.

TOPLAMDA 40 MİLYON DOLARA SATTI

Musk, söz konusu evi 2012 yılında bir fon şirketinin kurucu ortaklarından olan Mitchell Julis’ten, 17 milyon dolara satın almıştı. Elon Musk’ın aynı bölgede başka gayrimenkullerinin de bulunduğu kaydedildi.

elon-musk-17-milyon-dolara-aldigi-evi-29-milyon-dolara-satti-236942.jpg

Musk Ekim 2020’de Los Angeles, Bel-Air’da bulunan diğer evini 7 milyon dolara elden çıkarırken Los Angeles'taki evini ise 29 milyon dolara sattı.

6 YATAK ODASI 7 BANYOSU VAR

167 milyar dolarlık değer ile dünyanın en zengin ikinci kişisi olan Elon Musk, sattığı üç evin en büyüğü 1.5 dönümlük arazi üzerinde kurulu ve 6 yatak odası 7 banyosu bulunuyor. 29.7 milyon dolara satılan bu evin dışında, yaklaşık 4 bin metrekarelik diğer ev 6.7 milyon dolara, 1960’lardan tek katlı en küçük ev ise 4.4 milyon dolara elden çıkarıldı.