Elon Musk'ı takip eden genç durmuyor

Elon Musk'ı takip eden genç durmuyor
Elon Musk’ın özel jetini takip ederek elde ettiği verileri Twitter’dan paylaşarak bir anda tüm dünyanın dikkatini çeken 19 yaşındaki Jack Sweeney, işleri büyütme kararı aldığını duyurdu. Central Florida Üniversitesi’ndeki öğrenci, yeni platform kurarak daha fazla milyarderi takip edecek.

Yeni platform kurup daha çok milyardere ulaşmak istiyor

ShiftDelete''den elde edilen bilgilere göre, Elon Musk, gizlilik ve güvenlik gibi nedenlerden dolayı Jack Sweeney’den kendisini takip etmeyi bırakmasını istemiş ve bunun için de 5 bin dolar teklif etmişti. Hatta genç, Musk’ın teklifini az bularak 50 bin dolar ya da staj imkanı istediğini ifade etmişti. Ancak iş insanı, bu talebe olumlu veya olumsuz bir cevap vermemişti.

Bir süre önce Bloomberg ile yaptığı röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulunan Jack Sweeney, yapılan pazarlıklardan kısa bir süre sonra Elon Musk’ın kendisini sosyal medya hesaplarından engellediğini ifade etti. Sweeney’e göre iş insanı, ilerleyen dönemlerde pazarlık masasına yeniden oturacak.

Bunun yanı sıra işleri biraz daha büyütme kararı aldığını belirten genç, Elon Musk gibi milyarderlerin özel jetlerini an be an takip edilmesine imkan sağlayan yeni bir platform için kolları sıvadığını duyurdu. Şimdi ise sırada Bill Gates ve Jeff Bezos gibi isimlerin olduğunu da sözlerine ekledi.

19 yaşındaki öğrencinin hobi olarak başladığı, ancak ciddi miktarlar kazanabilme potansiyeli görerek ciddileştirme kararı aldığı bu işin bazı kesimler tarafından tepki gördüğünü de belirtmekte fayda var.